Over ons

Acquapole® s.a.s. is van origine een Italiaans bedrijf dat in 2010 het aquatische gereedschap Acquapole® en de gebruikswijze ervan heeft ontworpen en ontwikkeld.

Acquapole® Nederland is ontstaan bij Zwemles op Maat in Alkmaar en bedient de gehele Benelux.

Acquapole® is een geregistreerd handelsmerk en een gepatenteerd product: sm-a-2010000093

Acquapole®-tools worden gedistribueerd in 32 landen en de methode wordt erkend door ‘s werelds toonaangevende waterverenigingen.

Het ontwerp en de productie van het apparaat zijn volledig gemaakt in Italië, alleen de beste AISI 316-staalsoorten zijn glasvezel.

Acquapole® is het enige modulaire apparaat op aquafitness gebied, met het plaatsen van accessoires kunt u activiteiten uitvoeren die volledig van elkaar verschillen, geschikt voor alle soorten gebruikers, waardoor het leuk wordt om oefeningen te doen.

Acquapole® heeft altijd gekozen voor innovatieve watersportuitrusting en trainingsprogramma’s, waarbij ze werden gekozen als een van de meest betrouwbare partners in de fitnesswereld, waardoor constante innovatie wordt gegarandeerd.

Gegarandeerd Acquapole®

Acquapole®: pas op voor imitaties!

Acquapole® is een geregistreerd handelsmerk © – alle rechten voorbehouden.
Acquapole® is een strikt Italiaans product.

Acquapole® de enige met de “C”!
De naam Acquapole®, bewust gebaseerd op de unie van twee verschillende taaltermen – “Water” in het Italiaans en “Pole” in het Engels – is bedoeld om de hoofddoelstelling van ons bedrijf uit te drukken: een 100% Italiaanse watertool op wereldschaal op de markt brengen … van elke ” Aquapole® zonder c “!

Onze doelen?

Echte passie en constant streven naar kwaliteit!

We werken omdat de Acquapole®-revolutie en de brede publieke consensus die deze meteen verwelkomde, zich op grote schaal blijft uitbreiden.

Wij geloven dat een goede Acquapole® training gemakkelijk, effectief en zeer dynamisch is. Ook is Acquapole eenvoudig te gebruiken en vooral heel leuk.

Acquapole® is veel meer dan een paal in het water: Acquapole® is een belangrijke kans om Aquatic Fitness wereldwijd verder te ontwikkelen. Er is al enige tijd niets nieuws of inspirerend meer bij gekomen. Tot nu!

Acquapole® streeft altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen: zowel wat betreft de 100% MADE IN ITALY apparatuur als wat betreft de voorbereiding van onze instructeurs en masteropleiders.

Wat zijn de sleutels tot succes van Acquapole®?
Passie voor een unieke manier om te trainen in het water en constant streven naar “perfectie”!

Wil jij een erkende Acquapole® instructeur worden?

Meld je direct aan!