ACQUAPOLE® OPLEIDING BIJ ZWEMLES OP MAAT

Bedankt voor je interesse in de opleiding tot officieel erkend Acquapole® instructeur! Onderstaand geven wij je alvast de meest noodzakelijke informatie over de opleiding.

In de gehele Benelux zijn wij de enige officiële partner van Acquapole®. Hierdoor kun je de instructeursopleiding alleen bij Zwemles op Maat in Alkmaar volgen. Om Acquapole® attributen te kunnen aanschaffen en Acquapole® lessen te mogen geven is een officieel diploma nodig. Dit diploma ontvang je na een succesvolle afronding van je opleiding.

DOELGROEP

De opleiding Acquapole® instructeur is met name geschikt voor personen die al in een zwembad of sportschool werken en via deze opleiding hun carrière een extra boost willen geven. Ook voor personen die een baan in de zwembranche ambiëren is de opleiding geschikt. Er zijn geen basis vereisten voor het volgen van de opleiding maar enige instructie ervaring en ervaring met het lesgeven op muziek is wenselijk.

DOEL VAN DE OPLEIDING

Na het succesvol afronden van de opleiding ben je gecertificeerd om Acquapole® lessen te geven aan volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar. Daarnaast kun je de benodigde Acquapole® attributen bij ons bestellen. Uiteraard zullen wij je hierbij adviseren en ondersteunen.

INHOUD EN DUUR VAN DE OPLEIDING

De opleiding Acquapole® instructeur bestaat uit 1 theorie-/praktijkdag en 3 stagelessen. Het praktijkexamen bestaat uit het zelfstandig geven van een Acquapole® les aan je medecursisten. In totaal ben je dus 4 keer in Alkmaar voor je opleiding.

OPLEIDINGSKOSTEN

De kosten voor de opleiding bedragen:

€399,- exclusief BTW.

Hierbij zijn alle lessen, een lunch op de theorie-/praktijkdag en het diploma inbegrepen.

UITBREIDEN MET ACQUABOXING

Breidt je Acquapole®-opleiding uit met onze opleiding Acquaboxing en ontvang €100,- pakketkorting!

Opleiding Acquaboxing:

€275,- exclusief btw (los)
€175,- exclusief btw (i.c.m. opleiding Acquapole®)

STARTDATA & INFO

De eerstvolgende opleiding met theorie en praktijkdag start op:

Opleiding: Acquapole

Datum: Medio oktober
Aanvang: 09.00 uur
Eindtijd: 17.00 uur

Opleiding: Acquaboxing

Datum: Medio oktober
Aanvang: 09.00 uur
Eindtijd: 17.00 uur

De 3 lessen die je zelf moet volgen kunnen in overleg met Zwemles op Maat ingepland worden. Bekijk het lesrooster op Zwemles op maat.

Zo kun je zelf ervaren hoe het is om te trainen met de palen, de grepen oefenen en de sfeer te proeven.

NB: De opleiding Acquapole® instructeur gaat definitief door bij minimaal 5 aanmeldingen. Indien je je aanmeldt voor de opleiding, ontvang je uiterlijk (datum: n.n.b.) een terugkoppeling.

Door op de ‘Bekijk lesrooster’ button te klikken wordt je doorgeleid naar de website van Zwemles op maat.

AANMELDEN OPLEIDING

Afgelopen weken is Acquapole® veel besproken in de nationale media (NH Nieuws, Jinek, Editie NL van RTL4, etc.). We hebben via diverse social media kanalen maar liefst één miljoen reacties mogen ontvangen! Wacht dus niet te lang met het volgen van de opleiding!

GOEDE EN EFFECTIEVE TRAINING

Met Acquapole® kun je meer dan 150 oefeningen uitvoeren voor het versterken en verstevigen van spieren, die bijdragen aan het vormen en definiëren van de buik, heupen en schouders (vanwege het verhoogde weerstandswerk in het water) en tegelijkertijd het verbeteren van de cardiovasculaire circulatie.

PLEZIERIG EN NIET COMPETITIEF

Acquapole® is ontstaan door in te spelen op de behoefte van klanten en het aantal klanten te vergroten. Het is de ideale oplossing om iedereen te betrekken en plezierige lessen in het water te geven. Tevens trekt Acquapole® nieuwe klanten aan die de gebruikelijke lessen maar saai vinden!

MODULAIR

Acquapole® is niet alleen een paal in het water, maar een echt multifunctioneel werkstation dat eenvoudig maar uiterst veelzijdig is. Probeer Acquapole® met zijn exclusieve accessoires: bokszak, T-Trainer en elastische stok.

GESCHIKT VOOR IEDEREEN

Door deel te nemen aan het eerste gecertificeerde niveau van Acquapole®, kunt u een TONE-klasse lessen uitvoeren die geschikt is voor iedere gebruiker: sportief en niet-sportief, jong en oud, mannen en vrouwen, dun en oversized!

*Houd er rekening mee dat elke cursus onder de categorie Acquapole® moet worden uitgevoerd op apparatuur van het merk Acquapole®. Praktische video’s die worden ingediend voor evaluatie van apparatuur die NIET Acquapole® is, worden automatisch afgewezen en beschouwd als een mislukte poging. De naam Acquapole en al zijn soortgelijke variaties – Acquapole, AcquaPole, Aqua Pole, Aquapole – zijn een handelsmerknaam en kunnen alleen worden gebruikt door gecertificeerde instructeurs.

Wil jij een erkende Acquapole® instructeur worden?

Meld je direct aan!